Yleistä | Front

Yritysrahoituksen ammattilaiset palveluksessasi

Meillä on aito kiinnostus yrittämistä kohtaan

Ota yhteyttä

Rahoitamme monia toimialoja

Kauttamme mm. tilaus- ja laskusaatavarahoitusta

Lue lisää

Nopeaa ja luotettavaa palvelua

Teemme lainatarjouksen jopa tunnissa

Pyydä Lainatarjous

Front Yritysrahoitus

Tuemme suomalaisten yritysten kasvua tarjoamalla räätälöityjä rahoitusratkaisuja. Täydennämme esim. pankkirahoitusta, kun yrityksen kasvu on nopeatempoista tai pankki ei muuten pysty kaikkia yrityksen rahoitustarpeita täyttämään. Rahoitukset teemme omasta taseestamme ja isommissa rahoitustarpeissa voimme toimia myös muiden rahoittajien kanssa yhteistyössä. Luottopäätös onnistuu nopeallakin aikataululla, luotto voidaan nostaa joustavasti erissä tai maksaa ennenaikaisesti pois.

Tiedämme yrittäjien arvostavan joustavia ratkaisuja ja tehokkuutta päätöksenteossa. Monipuolisen kokemuksen lisäksi henkilökuntaamme yhdistää aito kiinnostusta yrityksiä ja yrittämistä kohtaan.

Myöntämämme rahoituksen määrä

57,1 M€
Rahoitustase 30.9.2019

Perttu Koskenranta

Johtaja, rahoitus ja luottoriskit

Mitä rahoitamme?

Tilaus- ja laskusaatavarahoitusta
Siltarahoitusta
Projektirahoitusta

Toimintamme ei ole rajattu tiettyihin toimialoihin, mutta edellytämme vakiintunutta toimintaa ja vähintään yhden tilikauden taloustietoja. Arvioimme rahoituskohteen näkymät ja riskit ja hinnoittelemme rahoituksemme niiden sekä mahdollisten vakuuksien perusteella. Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä teemme yksilöllisen velkakirjan, jossa rahoituksen ehdot on räätälöity yrityksen tarpeeseen.

Miten toimimme?

Taustatiedon keräys

Keräämme taustatietoa yrityksestä ja sen vastuuhenkilöistä. Suurempien rahoituskokonaisuuksien yhteydessä tapaamme rahoituksen hakijat myös henkilökohtaisesti.

Luottokelpoisuuden ja maksukyvyn arviointi

Tarkistamme hakijan luottoluokituksen, -tiedot, -historian ja mahdolliset maksuhäiriöt ja -viiveet.

Riski- ja vakuusarviointi

Analysoimme taloudelliset tiedot joiden perusteella muodostamme näkemyksen yrityksen kannattavuudesta, kassavirrasta, vakavaraisuudesta ja lainanhoitokyvystä sekä arvioimme vakuudet.

Luotonnosto ja luotonaikainen seuranta

Luotonannon jälkeen pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen. Lainan hoitokykyyn vaikuttaviin tilanteisiin reagoimme nopeasti, arvioimme tarvittavat toimenpiteet yhdessä yrityksen kanssa ja tilanteen salliessa sovimme maksujärjestelyistä