Ota Yhteyttä | Front

Ota Yhteyttä

Visiomme on olla Suomen merkittävin ajankohtaisten sijoitusten tarjoaja.

Me reagoimme alati muuttuvaan maailmaan ja haluamme tuntea jokaisen asiakkaamme. Palvelemme omistautuneesti ja luomme visionäärisiä ratkaisuja. Toimimme markkinan hermolla ja asiakkaan asialla.

Front on suomalainen, täysin työntekijöidensä omistama yhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme ajankohtaisia ja hyvin hajautettuja sijoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita. Sitoutunut, ammattitaitoinen ja työhönsä intohimolla suhtautuva henkilöstö on toimintamme ydin. Arvojamme ovat yrittäjähenkisyys, vastuullisuus, ketteryys, aktiivisuus ja avoimuus.

Perustettu 2006
Työntekijöitä 13
Front Capitalin sijoituspalvelutoiminnan tuotot n.3,6 m€ (2021)

Hallitus, johto

Hannu Kananen

Hallituksen puheenjohtaja, partner

Esittely

Frontin perustaja 2006, tätä ennen johtajana ja partnerina mm. FIM Corporate Finance:ssa ja Evli Corporate Finance:ssa, rahoitus- ja sijoitusalan kokemusta vuodesta 1988.

Pekka Rikala

Toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, partner

Esittely

Frontissa vuodesta 2006, tätä ennen johtotehtävissä Nordeassa. Rahoitusalan työkokemusta vuodesta 1991.

Pasi Hartikainen

Asiakasvarainhoitaja, hallituksen jäsen, partner

Esittely

Frontissa vuodesta 2012, tätä ennen maajohtajana Alfred Bergillä, jossa aiempaa asiakasvastuullista työtä 13 vuoden ajan. Rahoitusalan työkokemusta vuodesta 1998.

Sijoitus- ja omaisuudenhoitopalvelut

Fredrik von Knorring

Asiakasvarainhoitaja, partner

Esittely

Frontissa vuodesta 2008, tätä ennen Evli Pankissa osakemeklarina ja Estlander & Rönnlund Oy:llä hedge-tuotteiden myynnissä. Rahoitusalan työkokemusta vuodesta 2001.

Pasi Hartikainen

Asiakasvarainhoitaja, hallituksen jäsen, partner

Esittely

Frontissa vuodesta 2012, tätä ennen maajohtajana Alfred Bergillä, jossa aiempaa asiakasvastuullista työtä 13 vuoden ajan. Rahoitusalan työkokemusta vuodesta 1998.

Osmo Kytönen

Asiakasvarainhoitaja, asiamies

Esittely

Frontissa vuodesta 2016, tätä ennen sijoitusjohtajana Handelsbanken Varainhoidossa ja aiemmin mm. investointipankki Crédit Agricolen Lontoon, Tukholman ja Helsingin Treasury-yksiköissä vastaten Suomeen suuntautuneesta valuutta-, korko- ja johdannaiskaupasta. Kansainvälistä rahoitusalan työkokemusta vuodesta 1988.

Anna Gawdzinski

Back office päällikkö

Esittely

Frontissa vuodesta 2009, tätä ennen toiminut mm. Evli Pankissa ja Sampo Pankissa. Annalla on rahoitusalan työkokemusta vuodesta 1999.

Hallinto

Harry Monthén

Talousjohtaja

Esittely

Harry on työskennellyt aikaisemmin yritysrahoituksen ja luottoriskien parissa Fitch Ratings Ltd:llä ja Nordea Pankissa. Ennen Front Capitalia hän työskenteli sisaryritys FF Yritysrahoituksessa operatiivisena johtajana. Rahoitusalan kokemusta hänellä on vuodesta 2008.

Jyri Lindström

Tietohallintojohtaja, partner

Esittely

Frontissa vuodesta 2015, tätä ennen monipuolisesti rahoitusalan IT-tehtävissä DFC Nordicissa, Sofia Pankissa ja FIM Groupissa. Rahoitusalan kokemusta vuodesta 1997.

Heidi Erälähde

Viestintäpäällikkö

Esittely

Frontissa vuodesta 2010, tätä ennen Helsingin Pörssin ja NASDAQ OMX:n palveluksessa. Rahoitusalan työkokemusta vuodesta 2000.

Advisory Board

Eero Lehti

Valtiotieteiden maisteri, yrittäjä, kauppaneuvos, kauppatieteen kunniatohtori

Esittely

Taloustutkimus Oy:n hallituksen puheenjohtaja, TEKESin johtokunnan jäsen 2002-2013, Biohit Oyj:n hallituksen jäsen, Keravan Energia Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Eilakaisla Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Fortum Oyj:n neuvottelukunnan puheenjohtaja, Yleisradion hallintoneuvoston jäsen Keravan kaupunginhallituksen puheenjohtaja; valtuutettuna vuodesta 1969 lähtien Kansanedustaja (Kokoomus) vuodesta 2007 alkaen

Heikki Lehtonen

DI, toimitusjohtaja Componenta Oyj vuodesta 1993 lähtien

Esittely

Pörssisäätiön hallituksen jäsen vuodesta 2012 lähtien, EVA:n valtuuskunnan jäsen vuodesta 2005 lähtien, Pöyry Oyj:n hallituksen varapj. vuodesta 2003 lähtien ja hallituksen jäsen vuodesta 1997 lähtien, Otava Oy:n hallituksen jäsen vuodesta 1991 lähtien.

Hannu Isotalo

Diplomi-insinööri, vuorineuvos

Esittely

Lujatalo Oy:n, Lujabetoni Oy:n ja Fescon Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Aholansaarisäätiön hallituksen jäsen ja Aholansaaren Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja
Useissa luottamustehtävissä yrittäjäjärjestöissä 1979-2003, työmarkkinajärjestöissä 1981-2000, pääosin kunnallispolitiikassa 1985-2000 ja yrityksissä ja muissa yhteisöissä 1975-2011.

Rekrytointi

Arvomme ovat yrittäjähenkisyys, vastuullisuus, ketteryys, aktiivisuus ja avoimuus. Me haemme ihmisiä, jotka ovat valmiita muutoksiin, asiakkaiden omistautuvaan palvelemiseen ja läpinäkyvään toimintaan.

Avoimet Työpaikat

Kokenut varainhoitaja
Haemme kokenutta asiakasvastuullista johtajaa tiimiimme. Avoimet hakemukset voi laittaa osoitteeseen [email protected]. Lisätietoa antaa toimitusjohtaja Pekka Rikala, puh. 050 561 9521.

Rekrytoinnin tietosuojaseloste