Front uudisti kotisivunsa | Front

Front uudisti kotisivunsa

13.01.2017

Front starttaa uuteen vuoteen 2017 uudistuneilla kotisivuillaan, jotka palvelevat sivuillamme vierailevia entistä paremmin.

Sivujen rakennetta on yksinkertaistettu ja selkeytetty. Samalla sivujen visuaalinen ilme on raikastunut ja nykyaikaistunut sivujen ollessa responsiiviset kaikilla laitteilla selattuna. Etusivu tarjoilee pääpalvelumme, tuoreimmat uutisemme, katsaukset markkinoista ja uutuutena myös säännöllisesti päivittyvän Front-blogin. Blogissa pureudutaan päivän polttaviin aiheisiin rennommalla agendalla vieraskyniäkin vierastamatta. Tätä osiota kannattaa siis jatkossa seurata. Etusivun alalaidasta löytyy tuttu markkinadata -osio, joka päivittyy sivuillemme reaaliaikaisena (n. vartin viiveellä). Täältä näkee yhdellä vilkaisulla kokonaisvaltaisen kuvan markkinoista.

Päävalikon viidestä otsikosta löytää helposti jatkossa sekä palvelumme että tuotteemme tarkempaa tutustumista varten. Pääotsikoiden alta löytyy myös lisää tietoa Frontista yrityksenä henkilökuntineen sekä yhteystietoineen. Samat tiedot löytyvät aina myös sivun alalaidasta, jossa voi myös liittyä postituslistallemme. Tätä kautta saa heti tuoreeltaan päästrategimme sekä salkunhoitajamme katsaukset suoraan omaan sähköpostiin.

Front toivottaa tervetulleeksi uusille kotisivuilleen!