Front varainhoitorahastojen perhe täydentyy kolmella uudella tulokkaalla | Front

Front varainhoitorahastojen perhe täydentyy kolmella uudella tulokkaalla

20.11.2018

Front Varainhoidon uudet sijoitusrahastot Rohkea ja Osake sekä erikoissijoitusrahasto Korko ovat aloittaneet toimintansa maanantaina 19.11.2018. Kolme uutta rahastoa perustettiin täydentämään Maltillinen- ja Strategia -rahastojen tarjontaa. Näiden kahden jo olemassa olevan varainhoitorahaston säännöt on tässä samassa yhteydessä päivitetty, ja Strategia -rahaston nimi muuttuu Tasapainoinen -rahastoksi. Päivitys astuu voimaan 7.12.2018.

Uusi viiden rahaston kokonaisuus tarjoaa sijoittajalle kattavan mahdollisuuden valita omaan tuottotavoitteeseen ja riskinsietokykyyn nähden sopivin varainhoitoratkaisu. Rahastovalikoiman skaala ulottuu riskiä karttavan sijoittajan tehokkaasti hajautetusta korkosalkusta riskiä sietävän sijoittajan maailmanlaajuisesti hajautettuun ja korkeaa tuottoa tavoittelevaan osakesalkkuun. Kaikki rahastot on toteutettu pääosin joustavilla ja kustannustehokkailla ETF-tuotteilla.

Rahastojen salkunhoito on tyyliltään aktiivista ja kantaaottavaa. Rahastosalkkujen allokaatio noudattelee Front Varainhoidon markkinanäkemystä. Yhdelläkään rahastolla ei ole virallista vertailuindeksiä. Sijoittajalle rahastokuoren alla toteutettu varainhoito tarjoaa verotuksellisesti järkevän tavan aktiiviseen salkunhoitoon ja tehokkaaseen hajautukseen yli omaisuusluokkien ja maantieteellisten alueiden.

Varainhoitorahastojen ohella Front Group tarjoaa asiakkailleen myös perinteisiä yksilöllisiä varainhoitoratkaisuja.

 

Lisätietoja:

Vesa Engdahl, Front Varainhoito Oy, toimitusjohtaja, puh. 050 592 2639
Hannu Kananen, Front Group Oy, hallituksen puheenjohtaja, puh. 040 525 4553