Etsintäkuulutus! | Front

Etsintäkuulutus!

Kampanja on päättynyt 10.11.2019. Kiitämme kaikkia osanottajia hakemuksista ja tarinoista. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja jaamme myöhemmin tiedon voittajista myös somekanavillamme.

____________

Ilmianna hyvin tsemppaava ja yhteen hiileen puhaltava junnu-urheilujoukkue!

 

Me Frontissa tähtäämme tulevaisuuteen niin liiketoiminnassamme kuin myös suurimman resurssimme eli työntekijöidemme hyvinvoinnissa tukien sitä monipuolisin keinoin. Nyt me haluamme laittaa hyvän kiertämään ja panostaa myös nuorempien sukupolvien hyvinvointiin.

Etsimme viittä eri junnu-urheilujoukkuetta, joille lahjoitamme loppuvuoden aikana uudet pelipaidat. Kyseessä voi olla valmentamasi joukkue, lapsesi joukkue tai vaikka kummin kaiman joukkue! Urheilulajillakaan ei ole niin väliä – kunhan meininki on kohdallaan ja lapset ja nuoret liikkuvat toisiaan tsempaten hyvän yhteishengen vallitessa.

Kerro meille, miksi juuri tälle joukkueelle tulisi lahjoittaa paidat, täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva osallistumislomake. Kampanja on käynnissä sunnuntaihin 10.11.2019 asti, joten laitathan lomakkeen tulemaan siihen mennessä. Tsemppiä ja liikettä syksyyn!

 

Lomakkeeseen tästä