Front Financella vahvaa kasvua 2018 – Front Kasvurahoitukseen lisää resursseja | Front

Front Financella vahvaa kasvua 2018 – Front Kasvurahoitukseen lisää resursseja

06.03.2019

Front Financen yritysrahoituksen tase kasvoi 60,7 miljoonaan euroon 2018 tilikauden lopussa, ollen vuotta aikaisemmin 32 m€. Toisen toimintavuoden aikana myös rahoitettavien yritysten määrä kasvoi ja toimialakirjo laajeni. Alkuvuonna 2018 myös henkilöstön määrää lisättiin merkittävästi.

Loppuvuonna käynnistettiin tytäryhtiö Vertaislaina Oy:n kautta uusi palvelu Front Kasvurahoitus, joka keskittyy pienyhtiörahoitukseen. Palvelu perustuu nettipohjaiseen lainan hakuun ja käsittelyyn ja toistaiseksi enimmäislainamäärä on ollut 50 tuhatta euroa. Isompien lainojen käsittely tapahtuu  Front Financen toimesta.  MBA, CEFA Joni Nousiainen on aloittanut Front Kasvurahoituksen rahoituspäällikkönä vastuualueenaan pienyrityslainat. Joni on toiminut analyytikkona mm. FIM Varainhoidossa sekä pienemmissä sijoitus- ja analyysitaloissa.

Vertaislaina Oy:n toimitusjohtaja Sami Törmä näkee toiminnassa vahvan kasvun mahdollisuuden;  ”Monille pienemmille yhtiöille web-pohjainen palvelu alentaa asiointikynnystä mukavasti ja yleensä saamme kaiken päätöksentekoon tarvittavan  informaation kasaan jopa päivän sisällä. Huolellinen päätöksenteko vaatii myös osaavia resursseja ja Jonin saaminen joukkoomme mahdollistaa meille toiminnan vahvan kasvun. Front Kasvurahoituksen alku on ollut erittäin lupaava”.