Varainhoito

Aktiivista varainhoitoa passiivisilla ja kustannustehokkailla ETF-rahastoilla

Olemme kantaaottava ja näkemyksellinen varainhoitaja. Muuttuva markkinaympäristö näkyy vahvasti hoidossamme olevissa sijoitussalkkuissa. Rakennamme salkut tehokkailla ja kustannuksiltaan edullisilla ETF-rahastoilla (Exchange Traded Fund, pörssinoteerattu rahasto).

Tarjoamme kattavan valikoiman eri tuotto- ja riskiprofiileiden varainhoitorahastoja. Hajautamme sijoitukset rahastoissa maailmanlaajuisesti yli eri omaisuusluokkien.

 

Front Varainhoito Oy:n hallitus on 27.5.2020 tehnyt SRL 19:5 §:n mukaisen päätöksen Front Maltillinen-, Tasapainoinen-, Megatrendit-, Rohkea- ja Osake Sijoitusrahaston sekä Front Korko Erikoissijoitusrahaston lakkauttamisesta. Lakkauttamisessa noudatetaan yllämainitun pykälän mukaista menettelyä. Rahastojen merkinnät ja lunastukset on keskeytetty ja niiden varat muutetaan rahaksi ja varat jaetaan rahasto-osuudenomistajille rahasto-osuuksien määrän mukaisessa suhteessa välittömästi sen jälkeen, kun rahaston kaikki sijoitukset on muutettu käteiseksi ja vastaanotettu.

Yksilöllisessä varainhoidossa rakennamme elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi sopivan sijoitussalkun. Henkilökohtainen varainhoitajasi ja salkunhoitotiimimme ovat aina käytettävissäsi.

Ohjenuoramme on asiakkaan etua ja tavoitteita palveleva pitkäjänteinen salkunhoitotyö. Emme hae nopeita voittoja. Päämääränämme on rakentaa kestävä, jopa yli sukupolvien jatkuva asiakassuhde.

 

Rahaston lakkauttaminen ei edellytä osuudenomistajilta toimenpiteitä. Varat tilitetään osuudenomistajan kanssa sovitulle pankkitilille arviolta kolmen viikon kuluessa. Lainmukainen lopputilitys toimitetaan tiedoksi rahasto-osuudenomistajille.